AFMG Network
Forums for AFMG Software
AFMG Network Forum Index -> EASERA SysTune -> Systune on a tablet
Post new topic  Reply to topic View previous topic :: View next topic 
Systune on a tablet
PostPosted: Thu Oct 22, 2015 11:37 am Reply with quote
RS
Member
 
Joined: 18 Feb 2009
Posts: 14




Anyone here having experience running Systune on a Windows Tablet with Intel® Atom™ Z3735F Quad Core Processor and 2 GB of RAM?

regards
Ralf
View user's profile Send private message
PostPosted: Sun Nov 08, 2015 7:54 pm Reply with quote
RS
Member
 
Joined: 18 Feb 2009
Posts: 14




Absolutely no one? Bummer....
View user's profile Send private message
PostPosted: Mon Nov 09, 2015 7:50 am Reply with quote
Niick
Member
 
Joined: 07 May 2015
Posts: 25
Location: Portland, OR USA




I do have experience running SysTune on a laptop w/ 2 GB RAM. It sucked.

I now use a laptop w/ 6GB RAM. Much better. Still not enough for what I do. I tend to use a lot of overlays.

Unfortunately I'm not sure about the processor in either one of those two laptops mentioned. But I know that the laptop I use now is older, but has more RAM installed.
View user's profile Send private message
PostPosted: Sat Aug 20, 2016 4:08 pm Reply with quote
Alfredo Prada
Member
 
Joined: 20 Sep 2011
Posts: 16
Location: Las Vegas, USA




I just tested Systune with a surface pro4, It works great, I did a simple sub alignment test and EQ.

- Screen is small, here is where a full screen mode/ hide side bars would come in handy.

_________________
Alfredo Prada
View user's profile Send private message
PostPosted: Thu Oct 27, 2016 5:47 pm Reply with quote
Niick
Member
 
Joined: 07 May 2015
Posts: 25
Location: Portland, OR USA




Since the original post, I too have now experienced running SysTune Pro on a windows tablet. I did try running it on a Dell Venue 11 Pro w/intel atom, didn't work too well for me. Too slow, would t respond to inputs very quickly at all, loading and saving overlays was a very time consuming affair.

However, on my Samsung Slate 7 PC w/ intel core i5, SysTune works flawlessly.

Not sure how many GB RAM the Dell w/ intel Atom had, but I think it was 2.

The Samsung Slate 7 PC w/ core i5 has 4 GB RAM I believe.
View user's profile Send private message
Systune on a tablet
AFMG Network Forum Index -> EASERA SysTune
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT  
Page 1 of 1  

  
  
 Post new topic  Reply to topic  


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin
Variation by CodeWeavers